3 Redenen waarom jij ook Shabbies schoenen wilt.

Shabbies schoenen zijn op dit moment super gewild. Het is dan ook perfecte tijd voor enkelelaarzen. Daarnaast is het nu ook nog Sale bij Shabbies Amsterdam. Als je het merk nog niet kent en op zoek bent naar leuke paar schoenen, zal ik je 3 punten geven waarom je het zou moeten overwegen.

 1. Het merk en het ontwerp

  Het Merk Shabbies Amsterdam is gestart door mode icoon Fred de la Bretoniere. Net als het merk van gelijke naam, zijn de producten van Shabbies stijlvol en tijdloos.
  Door zijn ontwerpen en materiaal gebruik wilt hij dat er een liefde ontstaat tussen gebruiker en het voorwerp.Hoe langer je de schoenen draagt, hoe meer ze een vast deel worden van je garderobe.

  De schoenen hebben vaak een understated look en een klassiek ontwerp, maar dit wordt perfect uitgevoerd. De kwaliteit straalt er vanaf.
  Het is niet alleen de look, maar de schoenen worden ook gemaakt van hoogwaardig leer.Ze maken gebruik van natuurlijke kleuren, wat perfect is voor leer.
  Alle schoenen worden in Europa gemaakt, en ze maken alleen gebruik van natuurlijke oliën om het leer te bewerken.

 2. Perfect voor winter

ShabbiesAmsterdam biedt alleen lederwaren, waardoor ze perfect zijn weer voor de kouder maanden van het jaar, waarbij je je voeten het liefst warm en droog wilt houden. De laarzen zijn ook gevoerd verkrijgbaar, voor als het echt koud begint te worden. We kunnen eindelijk van UGG’saf, en overstappen naar modieuzer alternatief.

3. De prijs is het waard maar als je goed kijkt….

Lederschoenen zijn meestal niet goedkoop, voeg daarbij toe dat Shabbies schoenen zeer vakkundigin Europa gemaakt worden. De prijzenbeginnen vaak rond de €200,-.
De schoenen zijn het natuurlijk waard, maar als je even verder rondkijkt, zijn de schoenenvaak ook met korting te verkrijgen. Via shopping platforms zoals SuperSales kun je ook de Shabbiessale van andere shopszien.Dus aan de prijs hoeft het niet te liggen.

Comments are closed.