Uitdeelbox of uitdeelzakjes: wat is de beste keuze?

Wanneer je vriendje of vriendinnetje vroeger een kinderfeestje gaf, was dit een spannend moment. Je vroeg je af of je zou worden uitgenodigd, en wat voor leuks je allemaal ging doen. Als kers op de taart kreeg je na het feestje vaak een kleinigheidje mee naar huis. De uitdeelzakjes kinderfeest waren altijd gevuld met snoepjes of een klein hebbedingetje. Het was een aandenken aan het kinderfeestje om nooit te vergeten. Tegenwoordig krijgen ouders de keuze: ga je voor een uitdeelbox of de oude vertrouwde uitdeelzakjes?

De uitdeelbox voor meerdere kleinigheden

Uitdeelboxen zijn vooral een goede optie wanneer je een groter aantal kleine voorwerpen wilt verdelen. Daarnaast zijn ze eenvoudig te gebruiken en gaan ze ook langer mee doordat ze stevig zijn. Om bij het voorbeeld van een verjaardagsfeestje te blijven, wanneer je meerdere cadeautjes wil weggeven, kies je voor een uitdeelbox. Je kunt ervoor kiezen om iedereen een box met kleinigheden mee te geven, of de gasten/kinderen zelf een box uit te laten kiezen. De uitdeelboxen zijn stevig, zodat je er ook klein online speelgoed of andere zware voorwerpen in kunt doen zonder dat de box scheurt. 

Uitdeelzakjes voor een klein presentje

Er bestaan twee soorten uitdeelzakjes: degene die je zelf kunt vullen en zakjes met kant-en-klare kleinigheden. Welke je kiest, hangt af van de hoeveelheid tijd die je in het presentje wilt stoppen, en hoeveel inspiratie je hiervoor hebt. Door de grote variatie aan uitdeelzakjes zitten er altijd zakjes bij die passen bij het thema van het feestje of de interesse van de gasten. Denk aan zakjes met stickers van dino’s, een paar bouwblokjes of lege zakjes met een leuke print erop. Een andere optie is om lege zakjes te vullen met snoep, bijvoorbeeld voor onderweg naar huis. Welke optie je ook kiest, er is voldoende keuze!

Comments are closed.